• Срокове и доставка

   Начини на доставка
    
   Доставяме само на територията на България.
   Поръчаният продукт ще ви бъде доставен с куриерска фирма Еконт или Спиди.
   Стойността на доставката се определя от актуалните тарифи на избрания от клиента куриер.
   При поръчка над 100 лв. куриерската услуга е безплатна.
   Срокът за доставка е до три работни дни, ако продукта е наличен. Ако продукта не е наличен, ще се свържем с вас, за уточнение.
   Максимално време за престой на пратка в офис е 7 дни. Ако клиентът не потърси пратката си в посочения срок или я откаже, тя се връща директно към подателя.
   Максималният срок за престой на пратка в АПС (Автоматична Пощенска Станция) е 48 часа. Ако получателят не вземе пратката си в този срок, тя се премества в най-близкия офис на …... до съответната АПС, където престоява още 5 дни.
    
   Начини на плащане
    
   Наложен платеж. Заплащате на куриера при доставката.
    
   Рекламация
    
   Въпреки че онлайн магазин www.alexa-art.eu полага всички усилия, продаваните продукти да бъдат с най-високо качество, може да се случи така, че да получите дефектен/грешен продукт. В такава ситуация имате право в 14-дневен срок да направите рекламация, връщане или замяна.
    
   Как да направите рекламация?
    
   Mожете да направите рекламация удобно и лесно - чрез електронна поща: alexaart@abv.bg или да подадете сигнал на тел:.0888 58 66 76
    
   Смяна и връщане
    
   Ние се стараем, нашите клиенти да остават доволни от обслужването на www.alexa-art.eu за това предлагаме удобна система за връщане на стоките. За тази цел е нужно да се направят няколко стъпки:
    
   1) Ако опаковката на продукта не е повредена, в срок 14 дни от закупването вие можете да подадете заявка за отказ, като се свържете с нас чрез електронна поща:  alexaart@abv.bg или да подадете сигнал на тел:0888 58 66 76
   2) Вие можете да върнете стока в случай на дефект.

 • Последно разгледани
   • Алекса Арт 2020

    • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.